Поделиться:
PRODUCT PITCH
Mara is a double sliding bypass shower or tub door is another clever and ingenious design idea accomplishes exposed stainless steel rollers
gliding on a single track. This functional and stylish door available in 5/16 in. (8 mm) and 3/8 in. (10 mm) ANSI certified tempered glass. Add a modern and functional touch to your bathroom.
Setting Information | |
Item No. | KZ5684222 |
Main Material | SS304/PVC/tempered glass |
Track Length | 150/183/200cm or customized |
For Door Thickness | 8-12mm or customized |
Size | 1200x1900mm |
Finishing | Brushed or customized |
Guarantee | 2 years warranty. |
Our shower room will make your bathroom look modern and stylishwhile offering you the ultimate in safety and comfort.
The accessories are produced by ourfactory,(include glass door hinges, Glass clamps,Glass door handle,Shower glass stavilizer bar,Sliding door rollers and Glass engineering hardware) So we can control the quality of the accessories, which are very strict quality from design to production. And you can follow up with the product production process at any time.
Every customer's needs are different. Which is why every installation is different too. We offer a FREE design service, where one of our experienced designers will visit you to discuss your requirements in detail and provide you with a comprehensive price.
More style showe room :
ZEYU Engineers will take into consideration any particular requirements you may have so that upheaval is kept to a minimum.Provide solutions and meet design concepts!
|
Absolutely. We have a mature design and production team that can advise you on a technical level. At the same time, acceptOEM/ODM services.Click here to contact us. |
| ||||
VIEW MORE | ||||
We are used to dealing with unusual situations and tend to see them as challenges rather than problems. We aim to attend to every detail so that you can rest assured that your installation will be carried out smoothly, sympathetically & efficiently.
Foshan Nanhai ZeYu Hardware Manufacture co.ltd.We are one of shower enclosure accessories Industry veteran.It established in 2002, Which specialized in shower enclosure and all kind of shower room accessories,include glass door hinges,glass fixing brackets,door handle ,door knobs and support bars. 3000 Square meters,100 workers,5QC,8 R&D engineers in our factory
Our products mainly exported to European,north America and Southeast Asia.
Quality principle:Customer satisfaction is our standard.
Service tenet:customer's requirement is our goal.
Welcome to contact us if you would like to know any information,We believe that we can do a win win cooperation in near further.
1.Our QC team will test every step strictly. Thus, you don't need to worry about the quality.
2.And each fitting has to pass thickness test and salt spray test.
3.What are thickness test and salt spray test?
Thickness test is to ensure the electrical plate thickness is good.
Salt spray test is to make sure that the surface finish is perfect.
Answer: Manufacturer.
2.What’s the order procedure?
Answer: First we will sent you the PI to confirm. After we get the deposit, we start to process the order. We usually need 15-30 days if we don’t have the items in stock. Before production has been finished, we will contact you for shipment details, and the balance payment. After payment has been settled, we start to prepare the shipment for you.
3.What is the delivery time ?
Answer :30 days after we got 30% deposit.
4.What is the warranty ?
Answer : 2 years
5.Do you have stock ?
Answer : we have a few inventory ,usually done base on orders.
6:How do you check all the goods in the production line?
Answer: We have spot inspection and finished product inspection.
We check the goods when they go into next step production procedure.
7: Where are our main markets?
Answer: At present, we mainly focus on North America,South America, Europe,Australia and the Middle East, India, etc.
8: How long will new items be launched?
Answer: By each season.
Any more questions, please feel free to contact us!