Поделиться:
Item | Spec. | Item | Spec. |
Display Size: | 50cm | Operate: | Indoor, Outdoor(W/cover) |
Brightness: | 1600cdm | CPU: | Quad-core CortexTM-A7 |
Blades: | 4 | RAM: | 8GB |
Led Qty.: | 512 pcs/128 pcs*4 | Visible angle: | 176o |
Wattage: | 70W | Operate Temperature: | -30oC~60oC |
Control by: | App(Android/IOS), Wechat Program, Web platform | Content Format: | MP4, AVI, RMVB, MPEG |
Built-in System: | Android | Life Span: | 20000H |
Net Weight: | 0.85kg | Volume Weight: | 2.43kg |
Material: | PC+Aluminum | Package size | 33cmx22cmx15cm |
The 50cm 3D hologram advertising fan machine with the following unique advantages:
1. Play with video(mp4,avi,rmvb,mpeg etc.) shows 3D effect;
2. Via WIFI or Mobile phone hotspots to connect global Network;
3. Using APP, Wechat applet or Web to easy control, support cluster control;
4. One click upload videos, One click display;
5. One fan can be multiple control with App share;
6. Easy to assembly and creative design;
7. High brightness, over 20,000 hours of service life;
8. Wide Application range: shop, shopping mall, club, exhibition, stage, subway, airport etc.
Shenzhen Huizhong Intelligent Technology Co., Ltd. has a professional team engaged in embedded software and hardware development and intelligent system development for many years. It has recently launched Fan screen 3D holographic advertisement machine and wearable LED advertisement equipment series products, devoted to creating a global universal Intelligent 3D advertising products and intelligent publishing platform. With excellent product quality to serve customers as the business philosophy, so as to sincerely do a good job of products, win-win cooperation, to benefit the real interests of the public as the development concept. Create value for employees, customers and partners, and fulfill corporate responsibility for society.
Each machine is packed independently in cartons. 8 sets machines are shipped in one large carton, the shipped carton size is 67*45*33 CM.
You can select Alibaba.com Parcels(3C or >20Kg or LU,US,CA or EMS) or Alibaba.com Air Express, or use DHL, Fedex, UPS, TNT to ship to you, the lead time is about 3-7days.
1.Ask: What are your products size?
Ans: We have 30cm, and 42cm for 2 blades , 50cm, 70cm and 100cm for 4 blades, and hologram wall solutions.
2.Ask: Does it work with SD card or WIFI?
Ans: The 50cm 3D fan work with WIFI, 8G memory card is inside.
3.Ask: How can I manage the device?
Ans: We have APP that you can download from Google play or App store, also with Web site management.
4.Ask: What is your content format?
Ans: The device support any video in MP4, RMVD and MPEG format.
5.Ask: What is your MOQ?
Ans: The minimum order quantity is 2pcs, but if you order more, delivery cost will be lower in average.
6.Ask: What is the packing size?
Ans: The packing size is 33*22*15cm.
7.Ask: How long is your shipping term?
Ans: We shipping by Alibaba.com Parcels or DHL, UPS, FEDEX etc. delivery in 3-15days.
8.Ask: Does it have battery inside? Can I shipping by air?
Ans: It doesn't have battery inside, you can shipping by air.