Поделиться:
Brand | ERIC | ||||||
Item | brass water mixing valve | ||||||
Valve Body | brass | ||||||
TEMP | 36-60℃ | ||||||
Working Medium | water,gas | ||||||
OTR | -3℃≤t≤95℃ |
1.Q: what about your MOQ?
Answer: 100 pieces
2. Q: what about your delivery time for MOQ?
Answer: within 30 days after confirmed order.
3. Q: Which port will be loading?
Answer: Ningbo or shanghai .
4. Q: How long make the sample?
Answer: about 1-2days for our existing sample, if make your own logo, it will takes 25-30days.
5. Q: Can you make our own LOGO on products?
Answer: yes, we support OEM service.
6. Q: what about your terms of payments?
Answer: T/T. 30% as deposit by T/T and the balance 70% paid on receipt copy of B/L
7. Q: what terms of trading will be accepted?
Answer: FOB L/C
8.Q: What's your price?
A:You can contact us to get latest price .Please feel free to call or e-mail us.( Send your Inquiry Details in the Below, Click "Send" Now!)
9. Q: How does your factory do regarding quality control?
Answer: "Quality is priority. We always attach great improtance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our company has gained CE ISO9001:2015 autherntication.