Поделиться:
Application:
Our Mobile food trailer /food cart/ food truck could be used for selling hot dog, ice cream,coffee , pizza, donuts and other snack ,which is very popular now. The mobile food cart can be customized according to your requirement. It is convenient and high efficiency for selling snack food.
Features and Advantages :
1. Low-cost and Environmental (smokeless barbecue, low noise, no oily fume,no pollution )
2. The food cart can be used for many years and will not build rubbish , and that is much suit for modern life .
3. The food cart is convenient and simple for load and transport because the design is unique and individual
4. The food cart moves easily and can use at any places.
5. The food cart is user-friendly construction and design.
Wheel: camping trailer, camper trailer, cargo bike, food cart, food cart designer, halal food cart for sale
Two Rubber wheels, Diameter:55cm coffee vending machine
One caster wheel, Diameter:20cm container coffee shop
fried ice cream machine, coffee carts, mini car, food box, trailer axle
Chassis:
· Integral steel frame construction and suspension components treated with rust resistant protective coating. food truck trailer, bike food cart, coffee bike, food cart, bakery food cart trailer for sale
· The main frame is welded by 40*60mm square tubes food van trailer
· The external wall is 1.2mm Galvanized steel panel used food carts for sale
· The middle layer is 2cm heat insulation sponge and 6mm plywood truck trailer
· The internal wall is 3mm Aluminium-plastic composite panel. trolley cart
food kiosk, commercial pizza oven, vehicle, mall kiosk, food cart manufacturer Philippines
Body: used food trucks for sale in Germany, car trailer, amphibious vehicles for sale
· One selling window available in front. food truck for sale Europe
· One LED light on roof. food truck, mobile food trailer
· Both sides Stainless Steel working table. mobile house
· Double sinks mini truck food, horse trailer
· Hot and cold water tap used china trucks for sale
· One fresh water tank, one waste water tank box trailer
· 12V mini water pump beach cart
· On/off lighting control switch used trucks for sale
· Steel tube Draw-bar horse carriage
· 4 Manual lifting jacks utility trailer, hard ice cream machine
· Flooring:Non-slip flooring (aluminum) with drain
china cars in Pakistan, ice cream bikes for sale, coffee bike for sale, food vending machine
Electric of trailer tent, food-truck, food cart trailer,
· High visibility tail light signal system. food truck for sale, catering trucks
· sockets food trucks for sale in china, hole punching machine, gas popcorn machine
· fuse/break box 63 Amp mini vending machine
caravans for sale, used trailer, food trolley, food cart mobile, food trailer mobile food cart, fast food cart
Technical Parameter:
Model | HD-FOUNT/HD-ANGEL |
Size(cm) | 390*200*205 |
Length | Can be extended |
Outer material | 1.0 galvanized sheet |
Middle | 40mm XPS |
Inner material | 0.7mm thickness 201 SS |
Illumination | solar light |
Tires | UTV trailer tires |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.