Поделиться:
No | Parameter | Feature | ||
1 | Item Name | Private label with low price tempered glass protective film hot selling for nintendo switch lite screen guard protector. | ||
2 | Material | Japanese Glass and Japanese Glue | ||
3 | Thickness | 0.33mm | ||
4 | Coverage | Full coverage edge to edge , 100% perfect fit | ||
5 | Hardness | 9H | ||
6 | Available color | Crystal Clear | ||
7 | Surface treatment | Oleophobic coating | ||
8 | MOQ | 50pcs | ||
9 | Lead-time | 2days | ||
10 | Retail package for trial order | Nuglas retail | ||
11 | OEM/ODM | Welcomed |
1. Edge to Edge Coverage : Innovative Glass , perfect fit the screen of your device and 100% providing superior edge-to-edge coverage and no gap with edge of device.
2. HD Clarity : 99.9% clarity and touch accuracy, meaning that tapping will be just as smooth and the screen will retain its clarity
3. Original Touching Experience: Oleo-phobic coating surface provides original texture of your phone and perfect touch-screen response speed. Also it resists oils, preventing undesired fingerprints.
4. Unobstructed Design: Fully protect the entire screen without obstructing the function .
5. Anti-scratch Protection: 9H Hardness prevents your phone screen from scratching by keys/knife in daily life. Shock
Shenzhen Jing Pin Feng Technology Co., LTD established in the year of 2009, more than 7 years experience. Expert in production of tempered glass screen protector with our own brand Pureglas for mobile phones. Professional quality control from raw material to finished product. Excellent quality, competitive price, fast delivery makes us get very good reputation among our customers. Expert in OEM and ODM orders. Our skilled R&D team offers one stop service for throughout customers. 99% export and our main market is North America, European, Australia, Japan etc. Your enquiry is very welcomed and we will try our utmost to help you establish solid market. We are looking for long term relationship and get win win situation.
Q1: What's the MOQ and Leading time?
Answer: 50pcs/Model,3-5 Days for the delivery
Q2: What the Thickness for Nuglas's Tempered Glass Screen Protector?
Answer: Nuglas Have 3 kinds of Thickness
including0.15mm,0.2mm ,0.3 (Recommend0.3mm)
Q3: What is Difference of the 3 kinds of thickness ?
Answer: Each thickness do has it's own cost performance, The 0.15mm Thickness do has the best Flexibility,
The 0.3mm do have better hardness.
Q4: What's the Hardness?
Answer:9H hardness
Q5:What kind of surface treatment?
Answer:oleophobic coating
Q6: What's the Technology of 2.5D tempered glass?
Answer: It's Glass protector arc edge,adopts innovative cutting technology with precisecutting Technique to create the exquisite 2.5 arc edge.
Q7:What's the Technology of 3D tempered glass?
Hot bending Technology with 3D curved full coverage edge to edge
Q8: What's component of Nuglas Include?
Answer: Instruction,Cloth,Card,Alcohol pad,dirt cleaning film,out box
Q9:Do we offer free sample?
Answer:Yes
Q10:Do we offer OEM ODM service?
Answer:Highly welcome OEM ODM orders