Поделиться:
Introduction:
This machine is to cut sushi roll into pieces. It is manual operation machine. Machine is made of best quality of 304 stainless steel.
1. Clean operation table
2. Safe operation process
3. Removable blade and other parts
4. Japan original import parts
5. surface drawing and wearable
6. 5 seconds can cut a sushi.
Advantages:
1. 304 stainless steel, safety material
2. easy and convenient operation, time and labor saving
3. Sharp knifes ,cutting quickly
4. The operation table is very clean non sticky to rice
5. We are manufacturer, cheap price, wonderful service
Technical Parameter:
Model | QD-JC90 |
Working efficiency | Less than 5 seconds/ cutting a sushi |
texture | Stainless steel 304 |
Knife quantity | 5.7.9 |
Cutting roll quantity | 6.8.10 |
Knife distance | 35mm 25mm 19mm |
Size | 370*300*500mm |
weight | 12kg |
![]() |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.