Question 1: Can we customize products?
Answer: Yes, OEM&ODM.
Question 2: What is your main product?
Answer: UV LED nail lights, beauty equipment, makeup tools.
Question 3: Does the product have a certificate?
Answer: Yes, we can provide you with CE / ROHS certification according to your requirements.
Question 4: Can we print our logo or company name on your new products or packaging?
Answer: Yes. We can print your logo and company name in our products by screen printing or laser (according to the product, etc.) according to your artwork design.
Question 5: How to get the price list of your different products?
Answer: Please send us your email, or you can chat with Whatsapp, WeChat, QQ, etc.
Question 6: Can I order samples?
Answer: Yes, we welcome to order samples to test and check the quality. Mixed samples are acceptable.
Question 7: What are your usual order payment terms?
Answer: Usually we accept T/T or Western Union's T/T terms. If you want to send payment by other methods, please contact us. Sample order: 100% payment before shipment.
For large orders: a 30% deposit is required before shipment, and the balance is 70%.
Question 8: How long will my order take?
Answer: Usually within 7 working days after receiving the sample payment, and within 25-35 working days after receiving the deposit for the bulk order.
Question 9: How to place an order?
A: Please send your order to us by email or fax, and we will confirm the purchase order with you. We want to know the following detailed information: your company's name, address, phone/fax number, destination, shipping method; product information: item number, size, quantity, logo, etc.