Поделиться:
2021 9d tempered glass screen protector for iphone12 glass screen guard full glue anti-break
specification:
| Parameters | Details |
1 | Model | For Iphone 12 pro max |
2 | Raw material | Japan Asahi Glass |
3 | Color | white,black |
4 | Weight/1 piece with packing | 0.02kg |
5 | Available thickness | 0.33mm Etc |
6 | Available radian | 2.5D round edge |
7 | Transparency | 99% |
8 | Hardness | 9H hardness |
9 | Minimum order quantity | 1,500pcs (25pcs for each one model) |
10 | Lead time | 3-5 days after confirmed the payment(Upto order quantity) |
11 | OEM & ODM | Welcome |
Q1:Are you a Factory or Trading Company for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:Since you come to Guangzhou,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..
Q8:How long are you offer for after-Sales service for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order for IPHONE tempered glass screen protector?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finish the product.