Поделиться:
Item No. | DP319-SL--mirror vanity |
Description | Large vanity mirror |
Mirror specification | Single side mirror,regular glass mirror |
Lights specification | Diffuse lighting |
Switch | Smart touch sensor switch |
Operation | With US standard plug to connect the power directly |
Other feature | With anti-fog function |
Material | ABS+Glass+LED+ IC components |
Size Specification | 60*80cm |
Specification | Power drive is AC100-240V |
Packing | regular yellow cardboard box |
MOQ | 1pcs |
Loading Port | Shenzhen |
Product certificates | CE, ROHS |
Product Features:
1. Wall-mounted led bathroom mirror
2. Controlled by touch sensor switch,dimmable
3. 4mm thickness eco-friendly glass mirror
4. All electrical materials are with UL certificates
5. Multi-colored led lights
6. With anti-fog function
LED PORTABLE MIRROR LED TRI-FOLD MIRROR LED TRAVEL MIRROR
ROUND VANITY MIRROR BATHROOM MIRROR PROMOTIONAL MIRROR
1)Questions 1: What is your minium order quantity?
Answer:Our MOQ is not all the same, usually 1000-5000pcs each varies with the style that you are interested.
2)Questions 2: Can you do customized color?
Answer: Yes,we do!
3)Questions 3: How many colors can you supply?
Answer:Transparent,Clear colorful pantone colors,solid patone colors.
4)Questions 4: What kind of surface finish you can do??
Answer:Injection Finish,Painted Finish,Frosty Finish,Rubberized/Soft Touch,
Chrome Finish like Silver,gold finishing.,etc
5)Questions 5: Can you send a sample before placing order?
Answer:Yes,it's available.
6)Questions 6: What's your lead time for sample or Mass production?
Answer: For sample, it about take 1-3 days.
For the mass production, as usual, it is about 30 days, it depends on your quantity.
7)Questions 7: Can you accept the OEM? Can we print the logo on the products and package?
Answer: Yes, we can accept the OEM service. We can talk more about your requirements.
8) Questions 8: Do you provide after-sale service?
Answer: Yes, we can provide after-sale service, and any questions, you can contact us. We will try our best to solve the problems together.
9) Questions 9: What's your QUALITY standard of hand held mirror?
Answer: We control all our in material and our products quality as per AQL 2.5/4.0
10) Questions 10: What certificates does your mirror products have?
Answer:Our makeup mirror products are CE,ROHS,FCC,REACH complent.
11) Questions 11: What audit does your mirror factory have?
Answer: Our factory is BSCI,L'oreal,Estee Lauder audited.And ISO certificated.