Answer: Yes, we have a professional makeup brush factory and we have been cooperating steadily for ten years.
2. Question: What is the minimum order quantity for your products?
Answer: For RTS products, the minimum order quantity for each design is 3 pieces. For OEM ODM products, the minimum order quantity for brush sets is 500 pieces, and the minimum order quantity for single makeup brushes is 1000-2000 pieces.
3. Question: What are your payment terms?
Answer: According to your order, you can choose USD, EUR, GBP, RMB;
Accepted payment methods: T/T, L/C, D/P D/A, MoneyGram, credit card, PayPal, Western Union, escrow. For details, you can contact us for confirmation.
4. Question: How are your products packaged?
Answer: 1 pcs/opp bag, 50 pcs/carton, or according to your requirements.
5. Question: How do we guarantee the quality?
Answer: Every product will be checked carefully before shipment. We have dedicated QC personnel, so you can rest assured of quality.
6. Question: Can I make a LOGO?
Answer: Yes, you can.
7. Question: What is the size range?
Answer: As usual, regular sizes are available in stock. You can also make any size according to your requirements.
8. Question: How long is the delivery time of your products? Can we receive our goods on time?
Answer: Usually 7 to 30 days after the order is confirmed. The exact delivery time depends on the order quantity. We regard customers as "time is like gold", so it is best to deliver on time.
9. Question: How much does it cost to ship to our country?
Answer: The shipping cost depends on your quantity and destination. When you decide on your order, we will help you calculate the exact shipping cost .
10. Question: How to get samples to check the quality?
Answer: After the price is confirmed, you can ask for samples to check our quality. For factory inventory samples, we can provide them for free, but the freight is payable. For OEM samples, we will charge a sample fee, but the sample fee can be refunded after the order is confirmed, and the quantity reaches the minimum order quantity.