1. How long is the service life of the product?
Answer: The service life is 3-5 years (times of use) 5000 times
2. How many units of measurement are there?
Answer: Three kinds : Mg/L , g/L, BAC
3. Measuring range:
Answer: 0.0 ~ 0.19bac
4. Measurement accuracy:
Answer: + / - 0.01% BAC
5. Use and storage temperature:
Answer: the storage temperature is 0-40 ℃, and the service temperature is - 10-50 ℃
6. What sensor is used?
Answer: semiconductor sensor
7. Do you need to warm up when starting up?
Answer: start the machine, preheat for 10 seconds, and the test results will be obtained after blowing.
8. Power supply mode:
A: built in lithium battery 500 mA, including mini USB charging cable
9. How many lights are displayed?
Answer: two lights are displayed, one red and one green
10. What are the product size and package box size?
Answer:
product size : 102x 32x 15mm
Package box : 185 * 44 * 26mm
11. what is the Weight of product, and product + package?
Answer:
product weight : 70g
product + packaging weight: 95g
12. How many languages are there?
Answer: the screen display is in English, but the language display can also be customized. But need customers to help translate the corresponding display content.
There are two kinds languages of packages and manual .
English version: neutral English machine + English packaging + English manual
Japanese version: neutral English machine + Japanese packaging + Japanese manual
13. Product specification:
Answer:
one box for 100 sets
Outer box size: 39 * 29.5 * 27.5cm
Net weight: 9.5kg
Gross weight: 11kg