Электрический скутер Kugoo kirin KUKIRIN G2 MAX для взрослых 48 В 20 Ач 10*2 75 дюйма внедорожные шины 1000 Вт бесщеточный двигатель максимальная скорость


Поделиться:

Цена:300,00 $ - 699,00 $*
Стоимость в USD (на сегодня):Узнать

Количество:

Описание и отзывы

Характеристики



Products Description



Support duty-free fast Shipping for these 26 countries:
Denmark, Spain, Ireland, Netherlands, Portugal, Lithuania, Hungary, Slovakia, Finland, Bulgaria, Croatia, Austria, Italy, Sweden,
France, Czech Republic, Belgium, Poland, Estonia, Greece, Germany, Luxembourg, Latvia, Slovenia, United Kingdom.
*Europe stock ,Duty Free Fast Shipping.Offer After Sale Service in Europe.
For safety reason, please do not ride on rainy days, and not soak the electric scooter. Please click here to know the safety tips.

Highlights
Super Battery
KuKirin G2 Max uses 48V 20Ah large capacity lithium battery, and provides as long as 80km range, no more worry about the mileage.
Strong Motor
Installed with 1000W powerful motor, KuKirin G2 Max can climb slopes up to 30 degree and is able to handle more complicated and bumpy roads.
Intelligent Dashboard
This dashboard will show all cycling information in real time that you need to know: gear changing, mileage, battery condition, speed, etc.
Detachable Seat
It comes with an adjustable seat made up of leather, and the thicked and widen cushion offers more comfort when you start a long trip.
Effective Damping System
KuKirin G2 Max's fine-tuned spring shock absorbers can effectively cushion the bumps caused by difficult terrain, bringing you more riding fun.



General
Brand: KUGOO
Type: Electric Scooter
Model: KIRIN M4 PRO
Color: Black

Specification
Material of main body: Aluminum alloy
Motor: 48V 1000W
Battery: 48V 20AH
Max Load: 150KG
Max Speed: None Load (15KM/H ,30KM/H, 60KM/H)
                      65KG Load (15KM/H ,30KM/H, 55KM/H)
Max Range: 70-80 KM per charging
Charging Time: 8H
Gradeability: 30°
Brake distance 8-12M
Waterproof IP54
Weight & Size
Net Weight 31KG Max Load 120KG
Unfolded Size 1260*605*1300 MM
Folded Size 1260*605*580 MM
Width of handlebar 25.4MM
Chassis Height:230MM
Size of Pedal: 545*211MM

Package Contents
1 x M4 Pro Electric Scooter
1 x Tool Kit
1 x Charger
1 x User Manual






















MARKETING
The key of your conversion rate when a customer visit your product is how good the image looks . Unlike with other supplier , Kugoo Technology knows how to help our business partner .We have a designer team to design those Images and also Marketing Videos . Once you place an order with us , we will send you the marketing material to help you build a high quality listings .


DROP SHIPPING
Drop shipping is one of the most popular business models these days . It has established itself as a significant profession with low investment and flexibility , While most of the drop shippers still have to do manually work in getting product seeds , sending CSV orders and track everything yourself .We have a stock warehouse in Europe and a local after-sales team in Europe . You can receive orders on Shopify , Wish , Ebay or other E-commerce platforms , and then place the order at the official Alibaba store of Kugoo . We will do it at the fastest speed help you deliver goods and provide aftersales service , you don' t need to stock up by yourself .


FAST DELIVERY &
BEST AFTER-SALES
We have stock in Europe , use DPD to delive the goods to you safely and quickly Aftersales team based in Europe allows users to utilized all the warranty services locally . Our dedicated customer support can be reached via phone call or email for your convenience .

Made business only 3 steps
1 Clients release order online
2 We notice EU warehouse team arrange for shipment
3 DPD deliver goods to client



Daily Question And Answer



Question 1: Is it original product ?
Answer: Yes, all of our products are original, reject any copy orders, original product 100% Genuine guaranteed.

Question 2: Where is your warehouse for shipping?

Answer: We have overseas warehouse in Poland, Germany, Lithuania, Canada, Australia and USA.

Question 3: Do you accept drop shipping?
Answer: Yes, drop shipping is accepted. Just tell us your shipping address. We will help you deliver to your clients, 0 stock risk for you.

Question 4 : What's the transportation?
Answer: For overseas warehouse shipment, by DPD/DHL/UPS, if large quantity from China, then by train or by sea.

Question 5 : What's the delivery time?
Answer: Ship out the goods within 2 working days after confirming the payment. the express delivery time around
2-7 days for EU/US warehouse stock products. If not oversea warehouse products, It depends on your quantity.

Question 6 :Have you checked your goods before delivery.
Answer:Yes, 100% inspection one by one tested before delivery.

Question 7 : Do you offer the spare parts ?
Answer:Yes,we offer 3% of spare parts in free under the conditions of order quantity more than 100 pcs/model.

Question 8: How to got the wholesale price?

Answer: Just contact with our sales team and they will reply you within 4 hours.

Question 9: What's your warranty terms?

Answer: we offer one year warranty service for product and half year warranty service for battery, excepted the parts of human damaged and issued by illegal operating.

Question 10: How do you deal with my client quality issue?

Answer: Just show us the problem with video, if in warranty, we will send you free parts and video to guide you repair, if you still not solve the problem, then send back to our EU warehouse repair.

Question 11 :Can I mix different models in one container?
Answer: Yes, different models can be mixed up.

Question 12: Do I need to charge the batteries before using?
Answer: Yes, charge the battery full before using.

Question 13: can you accept OEM?
Answer: yes, we can. But MOQ is 100-400 sets.

Question 14 : Do you have design patent?

Answer: Yes. Our all products are R&D by ourselves and applied for patents. We have our own unique selling points to distinguish us from others.

Question 15:Can I order a sample to check the quality?

Answer: Yes of course! You can order one or a few set sample to check the quality.

Question 16: How can I make the payment?
Answer:You can make the payment by Alibaba trade assurance (T/T and Credit card), we can support T/T and west union etc.




Похожие товары

Новинки - Розница

0.0474 s.