Q1: Are you a factory?
Answer: Yes, we are a professional manufacturer with more than 15 years experience.
Q2: Can I have a sample for testing?
Answer: Yes, we can offer free samples for quality check.
Q3: Can I add my logo on your products?
Answer: Yes, OEM and ODM are available for us. Please send us the artwork or just your logo and idea. We have professional designer to make artworks for you.
Q4: Can I mix the items to place order together?
Answer: Yes, we accept mixed items.
Q5: Which kind of package you offer?
Answer:Head card, paper band, opp bag box or customized package.
Q6: What is your payment method?
Answer: Alibaba Trade Assurance,Credit Card, Paypal, Western Union, Money Gram, TT,L/C at sight,etc
Q7: What is Delivery time for production?
Answer: Normally it's 22-60days after sample confirmed and deposit receipt,it determines the quality of order.
Q8: What's your shipping method?
Answer: By ocean: FOB vessel shipping,DDP shipping ;
By railway:By train, usually in European countries;
By Air shipping:Clients needs to pick up the packages at airport & pay the tax;
By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS;