1.Are you manufacture?
Ans: Yes, we are factory with more than 20 years of manufacturing experience.
2.What is your terms of payment?
Ans:Full payment before shipment.we'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.
3.What is your terms of delivery?
Ans: EXW, FOB,CFR, CIF.
4.How about your delivery time?
Ans: Generally, it will take 7-10 working days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
5.What is the warranty of our machine?
Ans:Our main machine enjoys a l year warranty, during this time all accessories broken can be changed for anew one.And we provide videos for machine install and operation.
6.What is your terms of packing?
Ans: Generally, we use standard exported wooden case for LCL goods, and fixed well for FCL goods.
7.Do you test all your goods before delivery?
Ans: Yes, we have 100% test before delivery.And we will attach our inspection report for every machine.
8.Do you Preferred provide wear parts for transacted clients?
Ans: Yes, we have records for your clients, and will prefer providing accessories to clients.
9.How do you make our business long-term and good relationship?
Ans: We maintain good quality and competitive prices to ensure that our customers can cooperate with us for a long time.
10.Do you have any certificates for your machine?
Ans.:All of our products coming with the certificates of CE, ISO9001.