Заводской Лидер продаж ремень для инструмента плотника из полиэстера с 1680 денье бензопилы


Поделиться:

Цена:10,99 $ - 13,99 $*
Стоимость в USD (на сегодня):Узнать

Количество:

Описание и отзывы

Характеристики



 


 



 















 


 































































































Item No


chainsaw tool belt Carpenter Apron


Description


Factory Hot 1680 Denier Polyester Carpenter's Tool Belt With Suspenders Chainsaw Tool Belt Carpenter Apron


Brand name


Redferns


Material


polyester


Logo


customizable


Available colors


As shown (customizable)


Feature


Multifunctional, made of high quality and water resistant fabic. You can use it as gym, sports bag, travel bagOutdoors, overnight on weekends etc.


Customized


Yes


Sample time


3-5days and complicated bags for 5-7days


Delivery time


20-25days and depending on your order quantity


Payment term


T/T,Western Union,Paypal etc


Packing


1pcs/poly bag or your request









 









 


 









 


 


 


 








 










































































































































Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3 to10days to get it depend on different styles.
Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.
Q3:Can I change the samples color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers requirement.
Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 100 pcs to 500pcs depends on different styles.
Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.
Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-50pcs in one export carton.
Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 10years.
Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You should pay the shipping charge.
Q9: Can you give me a discount?
Answer: Of course, if your order quantity exceeds 500 pieces, please contact us to get the best price






















Похожие товары

Новинки - Розница

0.016 s.