50 кВт Солнечная энергия System100kwh 200kwh 300kwh уличный Аккумулятор для хранения энергии промышленные и


Поделиться:

Цена:0,02 $ - 0,26 $*
Стоимость в USD (на сегодня):Узнать

Количество:

Описание и отзывы

Характеристики





50kw Solar Energy System100kwh 200kwh 300kwh Outdoor Energy Storage Battery Industrial and Commercial Energy Storage Systems




Technical Parameter
108kWh wind cooled type
186kWh wind cooled type
215kWh wind cooled type
Cell Capacity
280Ah
Battery Type
Lifepo4 battery
Nominal Voltage
DC358.4V
DC665.6V
DC768V
Voltage Range
DC313.6-403.2V
DC627.2-748.8V
DC672-864V
Nominal Energy
108kwh
186kwh
215kwh
Battery Cell Equalization
Active equalization
Rated Charge/Discharge Rate
≤0.5P
Battery Pack
7 * 1P16S
13 * 1P16S
15*1P16S
Working Temperature
-40 ° C to 55 ° C
Fire Spray
Heptafluoropropane/perfluorohexanone
Main Materials
Galvanized steel plate
Surface Coating
Electrostatic spraying/fluorocarbon paint
Temperature Control Method
Single battery pack efficient wind cooling
Fire Detection
Temperature/Smoke/Open Flame/Combustible Gas
Protection Level
IP54


Battery Cabinet 
* High efficiency air cooled battery PACK box
*Reinforced and thickened aluminum alloy bottom plate, hot-dip galvanized + spray material shell.
* meet the electrical clearance, creepage distance design requirements.
* Electrostatic spray, bottom polyurethane egg condensation.
* Accept personalized individual customization


Single cluster configuration information

* 51.2V*280Ah Air cooled battery pack
* bag safety warning device, explosion-proof valve, independent fire nozzle.
* modular design, more convenient maintenance.
* Reliable laser welding is used between pole and guide piece
*accurate detection of single cell voltage, temperature.


BMS System Genral Control

* Visual operation monitoring industrial screen.
* Supports multi-channel communication such as 485, CAN, Ethernet, etc.
* Temperature and voltage measurement.
*Detection of electric shock status of moving components.


Intelligent temperature control

* Ultra-wide operating temperature range, the maximum temperature is as high as 55°C.
* Frequency conversion control technology, precise temperature control.
* The closed circulation system ensures the stable performance of the coolant.
* Precise adjustment to realize the low temperature difference between supply and return water.
* Realize high efficiency and energy saving through internal real-time processing mode.


PCS
* three-level topology, maximum 99% conversion efficiency, better power quality.
* Support constant power, constant current, constant voltage control, with a frequency modulation, VSG,Black boot and other functions.
* integrated family level battery management function, high battery availability.
* support IEC61850 protocol, with MS-level response capability.
* intelligent multi-stage fan speed regulation, wide temperature operation capability, 50 "C without derating
* IP66 protection level.


Intelligent fire protection system
* 1. High-sensitivity sensors are used to detect the inside of the energy storage cabinet before a fire occurs
* Collect and monitor the air environment in the environment in real time, and report any abnormalities in time.
* CAN bus connection mode is adopted, which can directly communicate with BMS, and the wiring is convenient
* Integrated design of fire extinguishing and control, easy installation and space saving.
*Using perfluorohexanone fire extinguishing agent, the cooling effect is obvious, and there is no damage to live equipment and precision equipment (easy to volatilize without residue, strong insulation and non-conductive).


















Question 1: Are you a factory or a trader?
Answer 1: We are a manufacturer of Solar storage batteries, and we can also provide solutions for the entire solar system.
Question 2:What is the warranty period, and how many years?
Answer 2: The warranty period for batteries and inverters is 5-10years, and the warranty period for photovoltaic panels is 25 years.
Question 3: How is your technical support?
Answer 3: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. We have the professional engineers team can provide you the best solutions.
Question 4:How to become your agent?
Answer 4: Contact us through Alibaba/email, and we can talk about details to confirm.
Question 5: Do you support OEM/ODM?
Answer 5: Of course, we can do OEM/ODM services for our partners.
Question 6 : Should I choose a on grid system,hybrid on/off grid system,or off grid system?
Answer 6:Well,if you just need the system for your home use,choose the off grid system or hybrid system,and off grid system is much cheaper. And if you want to sell the power to the power grid,then you need to choose the hybrid system or on grid system.
Question7:How to choose the solar home system?
Answer7:Firstly, please help us to confirm the following questions:
What is your monthly electricity consumption kWh?
What appliances does your house have? Or can you show me the electricity bill?
How many hours do you want the battery to backup?
After getting your confirm, our professional engineers team will custom and design a most suitable and most economical solar home system for you.
Question8:How to install the solar home system?
Answer8:It is easy to install the solar home system, please follow the guiding brochure step by step. And if you have any questions,our engineers could also teach you on line.





Похожие товары

Новинки - Розница

0.0646 s.