2.What is the distance between different shelves?
Answer: Our shelves are adjustable, so you can freely choose the spaces between different partitions according to your needs. Generally, there are 4 shelves inside the 1850mm high cabinet.
3.Question: Will your packaging be damaged during transport?
Answer:No, our carton is a thickened five-layer corrugated carton with pearl cotton, foam blocks and paper corners in the middle. The outer tape will wrap around and there is a packing belt for reinforcement on the outer side. The packaging is very stable.Metal Wardrobes Locker 3 Door Wardrobe With Mirror And Drawers Bedroom Furniture Price.
4.Question:Will this product lose paint in a humid environment?
Answer:No, because our products are electrostatic powder coating, which can withstand high temperature and humidity.
5.Question:May i know the lead time?
Answer:Usually 30 days.
6.Is OEM&ODM acceptable?
Answer:Yes,we support OEM&ODM.
7.Can i buy sample firstly?
Answer:Yes,we can provide sample for you.
8.May i know the MOQ for the item?
Answer:Usually,MOQ for each item is 50 pieces.
9.May i know the transport way?
Answer:Usually,bulk quantity by ship.sample by DHL.
10.May i know the payment term?
Answer:T/T,L/C are both supported.Wardrobe Bedroom Furniture Wardrobe Accessories With Drawers Supplier.