Поделиться:
Material | Paper ,PET,PVC,Vinyl,PC,PP,PE,BOPP etc |
Shape and Size | Customized |
Color | CMYK&Pantone |
Printing Way | CMYK&Pantone Printing,Offset Printing,Hot Stamping,Screen Printing |
Surface finishing | Glossy or Matt Lamination,UV Vernishing,Gold or Silver Stamping,Embossing etc |
Payment Ways | West Union,Paypal,T/T,ESCOW,Alibaba orders a deal |
Package Way | rolls or sheets as your requirment |
Service | OEM/ODM is welcome |
Shipping Method | by air ,by sea ,post mail ,as your requirment |
Artwork Format | AI,CDR,PDF,PSD,ESP,if original samples are provided it will be better |
Sample Time | 4-5 days |
Delivery Time | 7-14 work days after payment |
Remark | If you are intersted in the price ,please inform us these |
1. 100% direct manufacturer, 100% quality guaranteed, with competitive prices.
2. Professional OEM/ODM services.
3. Strict quality control system to guarantee superior goods.
4. We can do samples with your design before mass production, sampling should be charged but can be refunded in mass production payment.
5. Controlling of the cost and quality and delivery time to reach win-win cooperation.
Remark:
|
Minsda company pack the goods and arrange the shipping way as client's need and address.
One-step-shop to your address or delivery to your forwarder and so on,Air transportation,sea transportation and exrpess way ,Any shipping way is available as your requirement.
|
1. Question: Are you a factory or a trading company?
Answer: We are a factory with advanced equipment and professional production team.
2. Question: Do you accept customized products?
Answer: Yes, we specialize in customized products.
3. Question: Can I send samples? Do you charge for it?
Answer: We can send stock labels as free samples, but we need to pay the freight.
4. Question: Can you proofread according to my design?
A: Yes, we will produce high quality products according to your samples.
5. Question: Do you have MOQ? What is the quantity? Do you accept orders below the minimum quantity?
Answer: Each MOQ1000pcs, depending on the situation, can also make small orders.
6. Question: How long will the proofing last? How long is the production cycle of bulk goods?
Answer: After proofing and confirmation of production drawings, about 3-5 working days, and about 10 working days in the later period of large cargo confirmation of production drawings. It depends on the quantity and the specific production situation.
7. Question: Do you provide design services?
Answer: Personalized design can be provided according to the product.
8. Question: How can I get an offer?
Answer: Provide your design, size, material, quantity and related printing process requirements, to give you accurate and affordable prices.
9. Question: Can you visit the factory?
Answer: Of course, we welcome you to visit our factory.