Поделиться:
Food Grade Silicone/Nylon Cooking Spatula Digital Thermometer for Chocolate, Creams
Basic Description:
1. digital read thermometer/spatula combination for chocolate, creams, sauces, jams and syrups,etc.
2. Measuring range:from 32 degree to 320 degree
3. Spatula measures 12.6inch long; paddie measures 2.75inch wide.
4. digital read thermometer in nylon handle; silicone paddle for ease of use.
5. remove probe to hand wash; spatula is dishwasher safe
6. Capacity:-50-300°C(-58~572°F)
7. Graduation:d=0.1 °C/°F
8. Size: 320x65.8x31mm
Shipping:
1. 3~5 working days after receiving payment (based on actual quantity).
2. Tracking No. will be sent to you after delivery, and we will track the goods for you until you receive it.
Payment:
1. Payment: T/T, Western Union, PayPal in advance ; 30% deposits,70% balance before delivery
2. MOQ: 100pcs
3. Warranty : 1 year
1. What's the MOQ?
Answer: It's 100pcs, but if you need less, it’s ok, but the price will be changed based on your quantity.
2. What is your quality warranty?
Answer: All of our products are with 1 year quality warranty.
3. Should we use our logo/brand?
Answer: Yes, of course. OEM is absolutely supported; both on package or devices.
4. What certifications do you have?
Answer: All electronic products are with CE and RoHS.
5. How can I get a sample? What’s the sample fee? How long will it take?
Answer: Please confirm with us the model you’ll purchase, and you prepaid the sample fee , after sample tested and qualified, we will refund this sample fee when you place the bulk order. We can send out the sample within 2 working days after receiving payment.
6. What’s the lead-time for orders?
Answer: Normally it takes 5~7 working days after receiving payment(basing on the actual quantity).
7. Do you hold quantities in stock ready to ship?
Answer: Yes, we usually hold some quantities in stock, such as 100pcs or 200pcs are ready to ship immediately.
8. What about your after-sale services?
Answer: We have 100% QC before shipment. If there are some unexpected problems happen, we hope to solve these problems with our customers through friendly ways as below:
(1). If it’s quality problem, customers must provide photos or videos and other evidences to us for identify. After confirmation, we’ll send the new products to replace the damages in next order.
(2). If it’s man-made damaged, customers should take full responsibility.
Write Down Your Inquiry Details Below, Click "Send" Now!
Food Grade Silicone/Nylon Cooking Spatula Digital Thermometer for Chocolate, Creams
Food Grade Silicone/Nylon Cooking Spatula Digital Thermometer for Chocolate, Creams
Food Grade Silicone/Nylon Cooking Spatula Digital Thermometer for Chocolate, Creams