Поделиться:
Precision instruments digital sound level meter price with cheap 40-130db OW-813
What is the applications?
Sound level meter can be used in noise engineering, quality control, health prevention and environmental noise monitoring. Such as: the volume measuring various occasions engineering, schools, hospitals, shopping malls, theaters, offices, road traffic, Household air conditioners, refrigerators,audio and other applications.
What is the Features?
This digital sound level meter is a precision instrument, the measurement accuracy up to ± 2dB. Compliance with the International Committee of IEC651 TYPE2 and the American National Standards ANSIS1.4 TYPE2.
AC / DC signal output | Yes, can be connected to a frequency analyzer or X-Y axis to do statistical analysis of data logger |
Integrated rear bracket | Yes |
Measuring gear selection | Yes |
Max locked | Yes |
Auto power off function | Yes |
Low Battery Indication | Yes |
Overload Tips | Yes |
What is the Specificaitons?
Note :
Noise - people's perception of sound intensity
Intolerable : 150dB ~ 130dB
Pain : 130dB ~ 110dB
Noisy : 110dB ~ 70dB
Quieter : 70dB ~ 50dB
Quiet : 50dB ~ 30dB
Very quiet : 30dB ~ 10dB
Silent : 0dB
Packaging:
Shipping:
1. What's the MOQ?
Answer: It's 100pcs, but if you need less, it’s ok, but the price will be changed based on your quantity.
2. What is your quality warranty?
Answer: All of our products are with 1 year quality warranty.
3. Should we use our logo/brand?
Answer: Yes, of course. OEM is absolutely supported; both on package or devices.
4. What certifications do you have?
Answer: All electronic products are with CE and RoHS.
5. How can I get a sample? What’s the sample fee? How long will it take?
Answer: Please confirm with us the model you’ll purchase, and you prepaid the sample fee , after sample tested and qualified, we will refund this sample fee when you place the bulk order. We can send out the sample within 2 working days after receiving payment.
6. What’s the lead-time for orders?
Answer: Normally it takes 5~7 working days after receiving payment(basing on the actual quantity).
7. Do you hold quantities in stock ready to ship?
Answer: Yes, we usually hold some quantities in stock, such as 100pcs or 200pcs are ready to ship immediately.
8. What about your after-sale services?
Answer: We have 100% QC before shipment. If there are some unexpected problems happen, we hope to solve these problems with our customers through friendly ways as below:
(1). If it’s quality problem, customers must provide photos or videos and other evidences to us for identify. After confirmation, we’ll send the new products to replace the damages in next order.
(2). If it’s man-made damaged, customers should take full responsibility.
Shenzhen Oway Technology Co., Ltd
Web: http://www.szoway.com; http://www.cnoway.en.alibaba.com
Tel: +86-755-86109915
or Write Down Your Inquiry Details Below, Click "Send" Now!
Precision instruments digital sound level meter price with cheap 40-130db OW-813
Precision instruments digital sound level meter price with cheap 40-130db OW-813
Precision instruments digital sound level meter price with cheap 40-130db OW-813