Поделиться:
Thermo hygro clock digital thermometer hygrometer
Functions:
1: Calendar display range: January 1, 2000 ~ December 31, 2049; Time display 12/24 hour clock.
2: Switch Date / Time / weeks / sec display.
3: switchable display: °C/°F
4: Temperature range: 0 °C ~ 50 °C 32°F~122°F
5: Display Resolution: 0.1 °C; Accuracy: ± 1 °C
6: Humidity Range: 10% RH ~ 95% RH accuracy:60% ± 5% RH
7: memory or remove the maximum / minimum temperature and humidity
Specifications:
Measure tolerance: temperature 0°C~50°C 32°F~122°F |
Resolution : 0.1°C Accuracy : ±1°C |
Hymidity :10%RH~95%RH |
Resolution :1%RH Accuracy:60% ±5% |
OWAY OEM SUPPORT:
1. Low MOQ requirements, support small quantity custom orders !
2. Rich customization experience, can satisfy your different needs !
3. Have professional engineers/designers, help you develop your own brand !
What can customers customize?
* Device, package, instruction manual, product color, product function, accessories etc...
How to know more and start a custom order?
Just send us inquiry and let us know your requirements!
1. What's the MOQ?
Answer: It's 100pcs, but if you need less, it’s ok, but the price will be changed based on your quantity.
2. What is your quality warranty?
Answer: All of our products are with 1 year quality warranty.
3. Should we use our logo/brand?
Answer: Yes, of course. OEM is absolutely supported; both on package or devices.
4. What certifications do you have?
Answer: All electronic products are with CE and RoHS.
5. How can I get a sample? What’s the sample fee? How long will it take?
Answer: Please confirm with us the model you’ll purchase, and you prepaid the sample fee , after sample tested and qualified, we will refund this sample fee when you place the bulk order. We can send out the sample within 2 working days after receiving payment.
6. What’s the lead-time for orders?
Answer: Normally it takes 5~7 working days after receiving payment(basing on the actual quantity).
7. Do you hold quantities in stock ready to ship?
Answer: Yes, we usually hold some quantities in stock, such as 100pcs or 200pcs are ready to ship immediately.
8. What about your after-sale services?
Answer: We have 100% QC before shipment. If there are some unexpected problems happen, we hope to solve these problems with our customers through friendly ways as below:
(1). If it’s quality problem, customers must provide photos or videos and other evidences to us for identify. After confirmation, we’ll send the new products to replace the damages in next order.
(2). If it’s man-made damaged, customers should take full responsibility.
Shenzhen Oway Technology Co., Ltd
Web: http://www.szoway.com; http://www.cnoway.en.alibaba.com
Tel: +86-755-86109915
or Write Down Your Inquiry Details Below, Click "Send" Now!
Thermo hygro clock digital thermometer hygrometer
Thermo hygro clock digital thermometer hygrometer
Thermo hygro clock digital thermometer hygrometer