Поделиться:
Brand | oem | Model | AC-120D1 |
Category | air cooler | 3 wind speeds | hi,mid,low |
Rated voltage | 220V | Rated power | 85W |
Air volume | 400 m3/H | Tank capacity | 8L |
N.W | 8kg | G.W | 10kg |
Remote control | yes | Remote control distance | 6m |
packing size | 393*362*775mm | The power cord length | 2m |
Foshan Yi si Hang Electrical Technology Co., LTD. since August 2009 is an independent research and decelopment, professional production, sales - oriented home appliance products factory. We main products are: air - cooler fan, air purifier, mosquito swatter, electric heaters and other products, the quality of our products to maintain stability and access to a variety of international certification. We sale all over the world.
Welcome to establish long - term trade relations with us, we will provide the best quality products and services to you.
If you have any question just feel free to contact us, we would deal with every feedbacks quickly. thanks your time to broswer the product wedsite, just send the inquiry and let's talk the details..
question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work for free.
question:2.If we don't have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Guangzhou and Shenzhen agent, we can find a best one for you.
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it 1000pcs, even less for some product,pls contact me for more detail information.
question:4.What's your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do
other payment way and less deposit. pls contact me for more detail information.
question:5.How does your quality control?
answer:
"Quality is our culture",We have a professional QC team, we control the goods quality during all the mass production, we have QC control management documents and the test reports to show you.
question:6. If we don't have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week per your request.
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can help do the design and make new mould base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mould cost to you.
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant all the way.
question:10. I can's speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
If you have any question just feel free to contact us, we would deal with every feedbacks quickly. thanks your time to broswer the product wedsite, just send the inquiry and let's talk the details.