Поделиться:
♦Model Number:EC01-01
• Nominal Pressure:1.6MPa
• Hot or cold water.Steam.HVAC.
• Working Temperature:170C
• Threads Standard: IS09001-2015.
♦ Packaging Detail:
♦ International standard Export Packaging:
Plastic bag→Inner box→Carton→Pallet.
♦ 30-35 days after receipt the deposit.
♦ According to Customers' Specific Requirments.
1.Q:what about your MOQ?
Answer: 100 pieces
2.Q: what about your delivery time for MOQ?
Answer: within 30 days after confirmed order.
3. Q:Which port will be loading?
Answer: Ningbo or shanghai ,Zhejiang.
4. Q:How long make the sample?
Answer: about 1-2days for our existing sample, if make your own logo, it will takes 25-30days.
5. Q:Can you make our own LOGO on products?
Answer: yes, we support OEM service.
6.Q: what about your Payment item?
Answer: T/T. 30% as deposit by T/T and the balance 70% paid on receipt copy of B/L
7. Q:what trading term will be accepted?
Answer: FOB/L/C
8.Q: What's your price?
Answer: You can contact us to get latest price .Please feel free to call or e-mail us.( Send your Inquiry Details in the Below, Click "Send" Now!)
9. Q: How does your factory do regarding quality control?
Answer: "Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our company has gained CE ISO9001-2015 autherntication.
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
Taizhou Eric Trade Co.,LTD
Add: NO.888 Yingbin road Qinggang town,Yuhuan city ,Zhejiang,China.
Contact us at any time if have any inquiry!!!
♦ Plz note your Comapny & your name.
♦ Plz let us know exactly what u need along with the size of item and quantities required.