Поделиться:
♠Product Detail of 16 inch 1000w hub motor kit
motor wheel material: aluminum wheel
Shaft length: 170MM
Motor type: brushless motor
Rated Voltage: 36V/48V
Speed: 520RPM/min
Power: 1000W
Hub type: 16 inch(with tyre size)(320mm diameter)
Packing List of 16 inch 1000w hub motor kit
48V 1000w Burhsless gearless hub motor(180℃ copper winding+ best magnet)*1SET |
16 Double-wall alloy rims without spoke *1SET |
twist throttle or thumb throttle with battery indicator power*1SET |
2 electric brake levers (for both side power off)*1SET |
48V 25A smart controller (9 MOZ tubes in it)*1SET |
1:1 PAS*1SET |
good package can be delivered to customer directly |
Optional parts |
48v 11.6h Samsung cell ebike down tube lithium battery and Controller bag* 1SET |
2a charger, EU, AU, USA, UK for choosing. |
Use manual with ties also winding pipe * 1SET |
Mulfunctional LCD display for choosing * 1SET |
Shipment:
•Take the cost-effective way based on your quantity or do as you request.To think what customer needs.
•For the sample packge via international express we can. if a bulk order via Sea transporation.
1.Our company products can be according to customer requirement do export the authentication
2.About specific packing,factory conventional or According to clients' requirements.
3.Product specific issues can send email to us Company, our company in time reply your.
4.24 hours online service and 24 hours on call.
5.LCL available, MOQ is 1 PC.
6.Delivery fast and on time.
7.Supply some parts for free.
8.Return samples cost after bulk order placed.
9.Good preferential Policy.
NCYCLEBIKE
⇒Our main products include electric bicycle,motor,lithium-ion battery,LCD control panel,power-assist sensor and some e-bike kits.
⇒And we have the Competitive price ,perfect quality and fast delivery time are the principles of us.
⇒We sincerely looking forward to cooperating with you and your esteemd company!
1. Question : Are your company a manufacturer or a trading company?
Answer : We are a manufacturer, and also we export some products from other cooperative partner.
2. Question : What payment term do you accept?
Answer : We accept TT, , LC and paypal.
3. Question : How long is the delivery time?
Answer : For normal orders, we can send within 7 days after we get the payment. If it is a very large order, the delivery time may be a little longer.
4. Question : Does your company accept customization?
Answer : As a professional manufacturer, we can do almost any kinds of customization.
5. Question : Do you have any kinds of certificates?
Answer : We have got CE certificates, and if you need other kinds of certification, please feel free to contact us, we are glad to try any kinds of certification.
6. Question : Does your company accept sample orders?
Answer : Yes, we do.
7. Question : Can I visit your factory?
Answer : Of course you can! We are ready to show you around our professional workshop.
8. Question : Is your company ready to sign a distributor with me for my country?
Answer : Yes, we would think about it ,if you are good enough.