Поделиться:
Fast Respond Precise No Drink Drive Meter Alcohol Breath Tester
Specifications:
1.LCD display testing results recalling |
2.Wide measure range:0.00-0.05%BAC or 0.00-0.25mg/l |
3.Three LCD display,apart display 0.02%BAC and 0.05%BAC. |
4.Sensor: advanced semiconductor oxide alcohol sensor |
5. Detect range: 0.00-0.19% BAC / 0.0-1.9 g/l |
6. Warm-up time: within 10 seconds |
7. Respond time: within 5 seconds |
8. Operating temperature range: 10°C-40 °C |
9. Environmental temperature: 40%-90% |
10. Power input: use 2x "AAA" alkaline batteries (not included) |
11.It has backlight and Key Chain. |
12. Two color choose:Black and Gray |
Shipping:
1. What's the MOQ?
Answer: It's 100pcs, but if you need less, it’s ok, but the price will be changed based on your quantity.
2. What is your quality warranty?
Answer: All of our products are with 1 year quality warranty.
3. Should we use our logo/brand?
Answer: Yes, of course. OEM is absolutely supported; both on package or devices.
4. What certifications do you have?
Answer: All electronic products are with CE and RoHS.
5. How can I get a sample? What’s the sample fee? How long will it take?
Answer: Please confirm with us the model you’ll purchase, and you prepaid the sample fee , after sample tested and qualified, we will refund this sample fee when you place the bulk order. We can send out the sample within 2 working days after receiving payment.
6. What’s the lead-time for orders?
Answer: Normally it takes 5~7 working days after receiving payment(basing on the actual quantity).
7. Do you hold quantities in stock ready to ship?
Answer: Yes, we usually hold some quantities in stock, such as 100pcs or 200pcs are ready to ship immediately.
8. What about your after-sale services?
Answer: We have 100% QC before shipment. If there are some unexpected problems happen, we hope to solve these problems with our customers through friendly ways as below:
(1). If it’s quality problem, customers must provide photos or videos and other evidences to us for identify. After confirmation, we’ll send the new products to replace the damages in next order.
(2). If it’s man-made damaged, customers should take full responsibility.
Please Write Down Your Inquiry Details Below, Click "Send" Now!