Поделиться:
Multi-functional handy PH meter aquarium digital water PH meter tester
Description:
1.High-precision.
2.small size.
3.simple, easy accessibility and the operation panel that makes machines easy to understand, easy to operate.
4.Automatic temperature compensation, with the help of the temperature probe, can automatically correct the impact of temperature on the pH.
5.Accurate thermometer, the temperature of an independent probe, the sensor can be quickly tested solution temperature.
This ph meter is very useful and convenient for various industries and applications such as water sources, environmental monitoring, laboratories, hydroponics, aquariums, swimming pools, spas and food processing etc.
Technology Parameters:
Measuring range | PH:0.00~14.00PH |
mV:0~±1999mV | |
Temp:0~100°C | |
Resolution | PH:0.01PH |
mV:1mV | |
Temp:0.1°C | |
Accuracy | PH: ±0.01PH |
±0.1%F•S±1digit | |
Temp:±0.4°C | |
Environment | Temperature:0°C~50°C Humidity:≤95% |
Display | 4-digital LCD |
Power Supply | 9V |
Dimensions | 123mm×72mm×33mm |
Weight | 238g |
Input Impedance | 1012Ω |
Shipping:
1. FedEx/DHL/UPS/TNT for samples, Door-to-Door;
2. By Air or by Sea for batch goods, for FCL; Airport/ Port receiving;
3. Customers specifying freight forwarders or negotiable shipping methods;
4. Delivery Time: about 3 working days after receiving payment for 100pcs
Payment Terms:
1. Payment: T/T, Western Union, PayPal in advance ; 30% deposits,70% balance before delivery
2. MOQ: 100pcs
3. Warranty : 1 year
Packing:
50pcs/carton ,G.W.:25KG,N.W.:24KG,carton size:50*41*25cm
1. What's the MOQ?
Answer: It's 100pcs, but if you need less, it’s ok, but the price will be changed based on your quantity.
2. What is your quality warranty?
Answer: All of our products are with 1 year quality warranty.
3. Should we use our logo/brand?
Answer: Yes, of course. OEM is absolutely supported; both on package or devices.
4. What certificates do you have?
Answer: All electronic products are with CE & RoHS certificates.
5. How can I get a sample? What’s the sample fee? How long will it take?
Answer: Please confirm with us the model you’ll purchase, and you prepaid the sample fee , after sample tested and qualified, we will refund this sample fee when you place the bulk order. We can send out the sample within 2 working days after receiving payment.
6. What’s the lead-time for orders?
Answer: Normally it takes 5 working days after receiving payment.
7. Do you hold quantities in stock ready to ship?
Answer: Yes, we usually hold some quantities in stock, such as 100pcs or 200pcs are ready to ship immediately.
8. What about your after-sale services?
Answer: We have 100% QC before shipment. If there are some unexpected problems happen, we hope to solve these problems with our customers through friendly ways as below:
1, If it’s quality problem, customers must provide photos or videos and other evidences to us for identify. After confirmation, we’ll send the new products to replace the damages in next order.
2, If it’s man-made damaged, customers should take full responsibility.
How to Contact Us?
Please Write Down your Inquiry Details to Get Quick Answer, Email to me and click "Send" Now! We will reply you in detail in 24 hours!
Multi-functional handy PH meter aquarium digital water PH meter tester
Multi-functional handy PH meter aquarium digital water PH meter tester
Multi-functional handy PH meter aquarium digital water PH meter tester