Поделиться:
Colorful display Front and Rear 48v 1500w 2000w ebike conversion kit with battery
4.thumb or twist throttle for choosing
5.1.1 pedal assistent with 8 magnets PAS
6.wuxing brand electric brake lever
Shipment:
•Take the cost-effective way based on your quantity or do as you request.To think what customer needs.
•For the sample packge via international express we can. if a bulk order via Sea transporation.
NCYCLEBIKE
⇒Our main products include electric bicycle,motor,lithium-ion battery,LCD control panel,power-assist sensor and some e-bike kits.
⇒And we have the Competitive price ,perfect quality and fast delivery time are the principles of us.
⇒We sincerely looking forward to cooperating with you and your esteemd company!
1. Question : Are your company a manufacturer or a trading company?
Answer : We are a manufacturer, and also we export some products from other cooperative partner.
2. Question : What payment term do you accept?
Answer : We accept TT, , LC and paypal.
3. Question : How long is the delivery time?
Answer : For normal orders, we can send within 7 days after we get the payment. If it is a very large order, the delivery time may be a little longer.
4. Question : Does your company accept customization?
Answer : As a professional manufacturer, we can do almost any kinds of customization.
5. Question : Do you have any kinds of certificates?
Answer : We have got CE certificates, and if you need other kinds of certification, please feel free to contact us, we are glad to try any kinds of certification.
6. Question : Does your company accept sample orders?
Answer : Yes, we do.
7. Question : Can I visit your factory?
Answer : Of course you can! We are ready to show you around our professional workshop.
8. Question : Is your company ready to sign a distributor with me for my country?
Answer : Yes, we would think about it ,if you are good enough.