Гвоздезабивной пистолет F50 2 дюйма пневматический гвоздезабивной с быстроразъемным носом пневматические инструменты для обрамления гвоздей разъемом


Поделиться:

Цена:15,90 $ - 19,90 $*
Стоимость в USD (на сегодня):Узнать

Количество:

Описание и отзывы

Характеристики





product





























































Description:2'''' Brad nailers (Gauge 18) Air Nail Gun for F Brads Nail
Model Number:GDY-F50C
Place of Origin:Zhejiang, China
Dimension(mm):255 x60x230mm
Working Pressure:60-120psi(8.3bar)
Max Pressure:120psi(8.3bar)
Nails Data:Ga.18 Brad Nail 10-50mm
Weight:1.35kgs
Packaging Details:Color BOX or BMC












 




Main Features



 


1) 360 degree adjustable exhaust defle tor



2) Large piston for increased power



3) Features touch-strike safety system



4) One-piece hardened alloy steel driver for longer tool life



5) Quick release latch for jams



6) Combination trigger with lock



7) Rubber grip reduces fatigue at operation



8) Excellent for furniture manufacturing,finishing paneling,cabinetwork,interior trim,and picture framing  




























 

 

Ningbo Good Shine Import And Export Co., Ltd.

Ningbo GOOD SHINE INDUSTRY Co., Ltd. with "GDYTOOL" as its registered brand, is a manufacturer of air tools, air nailers &staplers, air spray guns, oil-less & brushless air compressors, and a variety of air accessories.With our main focus in Industrial Air Nailing and Stapling tools, High Level Brushless air compressor and Professional Grade Assembly Air Tools & air accessories business for over 10 years.We have had very stable customers in USA, Europe, South America, Middle of east, Australia and South Africa. We ensure customers of both good quality products and back-up service.We work in a very serious way at each stage of manufacturing, quality control and packaging. Our clients enjoy the business with us always.We have been developing new products at each quarter of year to follow up the air tool market and make our customers happy.



















1: Are you factory or trade company?  

Answer: We are a professional factory to produce Nailers and staplers over 20 years experience.



2.When and How can I get the quotation?

Answer: We will reply you in 1 hour in the working time. All messages will be replied whenever it comes.



3.What''s your production capacity?

Answer: Nailers and staplers 30,000pcs per month.



4.What is the lead time?

Samples: 5-7days.

Mass order: 15-45 days.



5.Are there samples available before orders?

Answer: Please contact us for sample at any times, we are pleased to offer you sample order & small order.



6.Do you provide After- sales service parts ?

Answer: Yes. We can supply service parts within one year.



7.How long is your Nailers and staplers warranty?

Answer: One year.



8.What''s the payment method?

Answer: T/T 30% Deposit, Balance against with Copy Bill,LC At sight, West union, ESCROW.



9.How to Control the quality?

Answer: We have our own QC department in our factory to make sure that all our products are in very good quality before ship to clients. Before delivery, clients could send one QC or point the third party to check the quality.



10.Can you do OEM for us?

Answer: Yes, of course. We have over 20 years OEM experience.



11.How about your price of Nailers and staplers?

Answer: Send me details about what you need, you will make the best price and good quality in China.



12.Can I mix different Models in one shipment?

Answer: Yes. Of course.

















 





Похожие товары

Новинки - Розница

0.0217 s.